Birliva

Minuman campuran sarang burung walit, kolagen marin, delima dan madu untuk
kecantikan luaran dan dalaman.

Sarang Burung Walit

Memberikan kecantikan luaran dan dalaman. Terdapat glikoprotein yang mengantikan sel rosak dan menggandakan sel-sel baik.

Kolagen Marin

Melaraskan berat badan dan hormon, mencantikkan dan menegangkan kulit serta payudara, memulihkan sel-sel kulit mati, mampu membantu meningkatkan metabolisma badan serta memberi keanjalan kulit, meremajakan semula kulit, melicinkan dan memutihkan kulit.

Delima

Kaya dengan khasiat anti oksida yang berupaya melambatkan proses penuaan sekali gus mampu menegangkan kulit dan mengelakkan kedutan pada wajah. Kandungan gula di dalamnya mampu bertindak sebagai bahan skrub untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati. Dan hasilnya kulit akan kelihatan segar dan awet muda.

Madu Kelulut

Meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga batin, menjaga kecantikan, menguatkan wanita yang baru bersalin dan merawati pelbagai penyakit dan kecederaan dalaman.

Akar Lalang

Dapat mengubati penyakit batu ginjal, menyembuhkan air kencing berdarah, menyembuhkan sakit asma, menyembuhkan demam, mengubati urat saraf lemah dan mengubati penyakit batuk berdarah.

Khasiat Birliva

Aturan Penggunaan

1
Diambil 1 sudu pagi dan 1 sudu sebelum tidur.
2
Minum bersama segelas air.

Pelanggan-Pelanggan Kami

Alhamdulillah, ramai pelanggan kami yang mencuba dan merasai sendiri keberkesanan Birliva ini. Ini adalah sebahagian daripada pelanggan kami yang telah berkongsi tentang kesan yang mereka rasai setelah mengamalkan produk ini.

 

Berminat untuk mendapatkan Birliva?

Produk-produk Lain

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top