Faebr - Ejen Detox

Minuman sari buah dirumus khas bagi mereka yang mengalami masalah usus kotor. Diperbuat daripada campuran roselle, hawthorn berry, oat, chicory root, psllium husk, cascara sagrada dan halia.

Hawthorn Berry

Tinggi dengan Vitamin C, meningkatkan fungsi kardiovaskular dan hati, meningkatkan bekalan darah ke hati, menyingkirkan radikal bebas dan merendahkan kolestrol dalam badan.

Roselle

Membantu menyingkirkan toksin dalam badan, membantu pergerakan peristalsis usus, merendahkan kemungkinan sembelit, membaiki peredaran darah dan merendahkan tekanan darah, mengandungi penyejuk semulajadi, mencantikkan kulit dan boleh menyelesaikan masalah jerawat.

Oat

Lebih kaya dengan asid amino, vitamin B1, kalsium, zat besi, vitamin E dan protein berbanding bijirin lain. Mengurangkan risiko menghidap penyakit jantung dan stroke serta melegakan sakit kepala dan keletihan.

Halia

Berfungsi untuk membuang angin pada usus besar dan usus kecil, melegakan sembelit ringan, mengurangkan berat badan, membantu penghadaman makanan dan membunuh kuman yang terdapat pada tubuh.

 

Chicory Root

Mampu membantu merawat masalah dalam hati, membersih darah dan mengawal paras gula dalam darah. Bersifat anti radang dan sumber terbaik A dan C, ia juga meningkatkan rasa kenyang dan membakar lemak.

Psyllium Husk

Mampu mengurangkan risiko sakit jantung, mengurangkan kolestrol, membaiki tahap gula bagi pesakit diabetes dan sangat bagus untuk sembelit.

 

Cascara Sagrada

Berfungsi untuk mengekalkan kelembapan kulit, merawat luka dan lebam, merangsang perjalanan darah, mampu mencegah kanser, meningkatkan tenaga daripada keletihan dan menggalakkan pertumbuhan kulit.

 

Colon Cleansing (Pencucian Usus Besar)

Adakah Colon Cleansing boleh membantu memulihkan penyakit kronik?
Dari kajian ke atas ribuan penyakit, Dr. Bernand Jensen telah mendapati kesihatan kebanyakkan pesakit pulih secara beransur-ansur selepas menjalankan proses pembersihan kolon dan diikuti diet yang seimbang.

 

Adakah teknik Colon Cleansing member kesan sampingan dalam masa panjang?
Membersihkan kolon adalah perkara yang baik, namun kaedah yang digunakan mungkin mendatangkan mudarat seperti kecederaan pada usus dan kesakitan. Walaubagaimanapun, jika menggunakan kaedah yang betul, pembersihan kolon tidak mendatangkan apa-apa kemudaratan kepada anda.

 

Apakah kaedah yang terbaik untuk membersihkan kolon?
Kaedah yang terbaik adalah dengan menggunakan kaedah pemakanan yang dihasilkan dari buah-buahan dan sayur-sayuran semula jadi. Contohnya, Persada Faebr.

 

Kebaikan Faebr

Cara Penyediaan

1
Masukkan 1 paket Faebr ke dalam shaker yang berisi 300ml air sejuk.

(boleh juga menggunakan air suam)

 
2
Goncang hingga sebati dan sedia untuk diminum.

(minum terus selepas digoncang)

90% PENYAKIT BERPUNCA DARIPADA USUS BESAR

Berapa lamakah saya perlu mengambil Faebr dari Persada untuk memberikan kesan yang optimum? Mengikut kajian daripada testimoni yang telah berjaya, ramai yang memperoleh kesannya dalam masa beberapa hari saja (5-7 hari), namun yang sebaik-baiknya tidak kurang dari 15 hari.

Berminat untuk mendapatkan Faebr?

Produk-produk Lain

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top