Jus Cendawan Mekah

Juga dikenali sebagai air Teh Kombucha yang merupakan minuman zaman silam dari Manchuria yang melalui peroses pembentukan / pembiakan dari Bacterium Iylinium. Teh Kombucha sedikit berasid dan rasanya seperti ‘cuka sider epal’ yang rasanya sedikit manis dan sedikit masam. Jus ini mengandungi cendawan mekah, teh hijau, gula dan air proses berbalik.

Cendawan Mekah

Menormalkan fungsi sistem penghadaman dengan tidak mengakibatkan hyperacidity dalam perut. Ia juga mampu mengatasi masalah sembelit dan dapat mengurangkan berat badan jika diminum setiap hari. Selain itu, cendawan mekah juga dapat membantu melegakan sakit-sakit otot, masalah bronchitis, asma dan batuk. Ia juga mampu membersihkan pundi hempedu, menolong masalah colitis dan sakit perut.

 

Teh Hijau

Menurunkan berat badan cara efektif seperti mempercepatkan metabolisme dan meningkatkan rasa kenyang. Ia juga mampu menghalang perkembangan sel lemak. Selain itu, teh hijau juga dapat menghindar dari serangan mendadak penyakit jantung yang boleh menyebabkan kematian dan mampu menurunkan kolestrol dalam badan.

 

Khasiat Jus Cendawan Mekah

Testimoni Daripada Pelanggan Kami

Alhamdulillah, ramai pelanggan kami yang mencuba dan merasai sendiri keberkesanan Jus Cendawan Mekah ini. Ini adalah sebahagian daripada pelanggan kami yang telah berkongsi tentang kesan yang mereka rasai setelah mengamalkan jus ini.

Berminat untuk mendapatkan Jus Cendawan Mekah?

Produk-produk Lain

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top