Suo Yang White Coffee

Merupakan kopi kesihatan yang enak lagi menenangkan. Gabungan Kopi Arabika, Koko, Herba-herba terpilih serta di formulasi dengan Sarang Burung Walit membuatkan Suo Yang White Coffee istimewa dari minuman kopi yang lain. Gandingan Tongkat Ali, Shou Wu dan Ubi Jaga pastinya membuat anda lebih sihat, bertenaga, awet muda dan dapat membantu meningkatkan tahap kesuburan anda.
Nikmati kesegaran Suo Yang Coffee di waktu pagi dan alamilah kehebatannya.

Suo Yang

Bagus untuk pemeliharaan tulang dan otot. Ia juga mampu mencegah kekeringan dan melembabkan usus.

Koko

Mengandungi tannin iaitu sejenis bahan yang bertindak sebagai benteng kerosakan gigi dan menghalang pembentukan plak gigi. Kaya dengan antioksidan flavonoids yang dapat mengurangkan risiko atherosclerosis serta mengurangkan kematian berpunca daripada penyakit koronori jantung.

Krimer Tanpa Tenusu

Merupakan makanan seimbang yang sangat baik. Mudah dicerna dan mengandungi semua asid amino yang diperlukan untuk menjaga dan memperbaiki lapisan tubuh yang rosak serta menambah tenaga.

Shou Wu

Merupakan salah satu herba dasar pengubatan cina yang sangat efektif untuk memperkuatkan hati dan ginjal serta meningkatkan penampilan rambut. Menguatkan tulang dan otot serta mencegah penuaan. Selain itu, dapat mengawal kadar kolesterol, darah tinggi dan bronchitis kronik.

 

Tongkat Ali

Menstabilkan hormon androgen lelaki. Selain itu, dapat membantu dalam proses penyembuhan dan merawat sakit sendi. Tongkat ali juga dapat meningkatkan pembentukkan otot dan melegakan sakit pinggang.

Ganoderma Lucidum

Meningkatkan imunisasi tubuh badan dan mengimbangi tahap gula dalam darah. Selain itu, ia juga dapat membantu membersihkan toksik dalam badan dan menambahkan tenaga.

 

Cordyceps

Melindungi buah pinggang daripada toksin dan membantu mengawal penghidratan tubuh. Cordyceps juga merupakan anti kulat, anti keradangan dan anti bengkak semulajadi serta menghalang kontraksi otot lembut.

Ubi Jaga

Ubi jaga bertindak sebagai ejen anti-penuanaan. Selain itu, ia juga dapat melegakan keletihan dan kelesuan. Ia membantu melancarkan pengaliran darah dan meningkatkan metabolisme.

 
 

Panax Ginseng

Meningkatkan libido pada wanita dan lelaki serta meningkatkan satmina. Selain itu, panaz ginseng juga mampu meningkatkan daya tahan tubuh dan membantu mengawal suhu badan.

 

Kopi Arabika

Kopi arabika mampu membantu menghilangkan rasa mengantuk. Ia juga dapat menyegarkan badan dan menjadikan badan lebih bersemangat. Selain itu, ia juga membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan meningkatkan pengaliran darah.

 
 
 

Garam Buluh

Ia bertindak sebagai ejen anti-oksida dan menyingkirkan toksin dalam badan. Garam buluh mengandungi mineral dan kandungan magnesium yang tinggi. Ia dapat membantu melawaskan sistem penghadaman.

 
 

Kebaikan Kopi Suo Yang

Selain dari memberi kesegaran, membekalkan tenaga dan mempercepatkan kadar metabolisme badan, Kopi Suo Yang juga baik untuk:

 
 

Cara Penyediaan

1
Campurkan satu sachet Suo Yang White Coffee bersama 150 ml air panas.
2
Kacau sehingga larut dan sedia untuk diminum.

Testimoni Dari Pelanggan Kami

Pelanggan ini telah mengamalkan Kopi Suo Yang sudah lebih 5 tahun . Ikuti kisahnya untuk mengetahui kesan ajaib yang dialaminya selepas minum kopi ini.

 

Berminat untuk mendapatkan Kopi Persada?

Produk-produk Lain

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top