Teh Persada

Untuk ketenangan, kesegaran dan tinggi zatnya. Teh persada dengan campuran serai, madu kelulut, teh hijau bermutu tinggi dan ekstrak lemon.
Semestinya teh persada pilihan semua.

Teh Hijau

Teh hijau mengandungi banyak polyphenol seperti flavonoids dan catechins yang berfungsi mengurangkan pembentukan radikal bebas dalam badan, melindungi sel-sel dan molekul daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Radikal bebas bertanggungjawab dalam proses penuaan badan dan dapat menjadikan seseorang awet muda. Teh hijau juga mengandungi L-theanine yang boleh sampai ke otak, mengurangkan stres dan kebimbangan.

Serai

Mengandungi citral yang menyahtoksin di dalam badan dengan meningkatkan kekerapan urinisasi dan perpeluhan. Aktiviti ini membantu membersihkan buah pinggang, hati, pankreas, sistem pencernaan, saluran darah dan membuang bahan toksin yang tidak diperlukan badan melalui proses urinisasi. Penyingkiran urik asid dan bahan toksin dari badan mampu mengurangkan berat badan berlebihan seseorang.

Lemon

Mengandungi asid sitrik, kalsium, magnesium, potassium, phosphorus, zat besi, vitamin A, vitamin B6 vitamin C, vitamin E, bioflavonoids, riboflavin, pectin dan lain-lain, yang meningkatkan tahap imun sistem, serta melawan sebarang jangkitan di dalam badan kita.

Madu Kelulut

Khasiat madu kelulut termasuklah meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga batin, menjaga kecantikan, menguatkan wanita yang baru bersalin dan merawati pelbagai penyakit dan kecederaan dalaman.

 

Kebaikan Teh Persada

Cara Penyediaan

1
Campurkan 1 sachet teh persada bersama air panas sebanyak 200 ml.

(boleh juga menggunakan air sejuk)

2
Disyorkan minum pagi dan malam dua jam sebelum tidur.

(sekiranya untuk tujuan kesihatan)

Pelanggan-Pelanggan Kami

Mereka telah mencuba Teh Persada. Setelah mengamalkan minuman teh persada ini, ramai yang datang kembali untuk membeli produk ini lagi kerana kesannya yang memuaskan.

 

Berminat untuk mendapatkan Teh Persada?

Produk-produk Lain

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top